19.11.2018
מרכז רפואי בני ציון מרכז רפואי בני ציון
line_grad.jpg (713 bytes)
ENGLISH العربية
דף הבית
מי אנחנו מחלקות ושירותים פניות הציבור פורומים פרסומים מדעיים

מטבח

  תיאור כללי    צוות  

תיאור כללי

תחומי פעילות עיקריים:

bul1_1 הפעלת מערך המזון, הכנה ואספקת מנות לכל החולים המאושפזים בביה"ח.
bul1_1 חלוקת המזון למטופלים במחלקות על פי צרכי המטופלים ובהנחיית הדיאטנית
  של בית החולים.
bul1_1 הכנת המזון לסגל העובדים וחלוקתו בחדר האוכל.
bul1_1 הכנת המזון לאירועים השונים בביה"ח (כנסים, ימי עיון, מסיבות).
bul1_1 פיקוח ושמירה על כשרות ואיכות המזון.

 

 

 

מנהל המחלקה
יוסי ברששת
מיקום
קומה 5
טלפונים
04-8359224
פקס                                            
04-8359447
שעות פעילות                                
6:00 - 19:00
אימייל המחלקה                             
yosi.barsheshet@b-zion.org.il
  חזרה לראש הדף
מחלקות ושירותים
הנהלה
בטיחות הטיפול וניהול סיכונים
מחלקות אשפוז
מכונים ויחידות
מעבדות
מרפאות
מרכזים לנפגעי תקיפה מינית
וועדות
ספריה מדעית
שירותים אדמיניסטרטיביים
מנהל ומשק
אספקה סטרילית
בטחון
הנדסה ביו - רפואית
כספים
מטבח
מערכות קשר
מרפאות חוץ
עבודה סוציאלית
רישום ומידע רפואי
שיווק וקשרי חוץ
משאבי אנוש
בניית אתרים
קידום אתרים ע"י
כל הזכויות שמורות למרכז רפואי בני ציון © 2009