17.10.2017
מרכז רפואי בני ציון
line_grad.jpg (713 bytes)
ENGLISH العربية
דף הבית
מי אנחנו מחלקות ושירותים פניות הציבור פורומים פרסומים מדעיים

מטבח

  תיאור כללי    צוות  

תיאור כללי

תחומי פעילות עיקריים:

bul1_1 הפעלת מערך המזון, הכנה ואספקת מנות לכל החולים המאושפזים בביה"ח.
bul1_1 חלוקת המזון למטופלים במחלקות על פי צרכי המטופלים ובהנחיית הדיאטנית
  של בית החולים.
bul1_1 הכנת המזון לסגל העובדים וחלוקתו בחדר האוכל.
bul1_1 הכנת המזון לאירועים השונים בביה"ח (כנסים, ימי עיון, מסיבות).
bul1_1 פיקוח ושמירה על כשרות ואיכות המזון.

 

 

 

מנהל המחלקה
יוסי ברששת
מיקום
קומה 5
טלפונים
04-8359224
פקס                                            
04-8359447
שעות פעילות                                
6:00 - 19:00
אימייל המחלקה                             
yosi.barsheshet@b-zion.org.il
  חזרה לראש הדף
מחלקות ושירותים
הנהלה
מחלקות אשפוז
מכונים ויחידות
מעבדות
מרפאות
מרכזים לנפגעי תקיפה מינית
וועדות
ספריה מדעית
שירותים אדמיניסטרטיביים
מנהל ומשק
אספקה סטרילית
בטחון
הנדסה ביו - רפואית
כספים
מטבח
מערכות קשר
מרפאות חוץ
עבודה סוציאלית
רישום ומידע רפואי
בניית אתרים
קידום אתרים ע"י
כל הזכויות שמורות למרכז רפואי בני ציון © 2009